BUDSKAP mottatt fra Gud natt til
22. november 2011 kl 3.00

av Frank Håvik

Som den enkle pastor jeg er forsøker jeg daglig å leve etter Guds ord og plan med mitt liv. Gjennom å be og lytte til Gud får jeg tak på det Herren vil jeg skal si.
Men noe helt ekstraordinært skjedde en natt i november 2011.

Natt til tirsdag 22. november våknet jeg med en sterk opplevelse av at Guds nærvær var i rommet. Inne i eg hørte jeg som et rop som kom fra Guds hjerte. Avsnittet nedenfor er det budskapet jeg fikk skrevet ned. 

 

Det er et alvorlig budskap til alle mennesker som leser dette, og det ville komme skyld over meg om jeg lot være kunngjøre dette. Du må ikke stoppe å lese nå, men vær så snill å les hva jeg hørte Herren si natt til 22. november 2011.

 

”Jeg Herren har ikke forandret meg. Da jeg lot min sønn Jesus dø for dine synder åpnet jeg en ny og levende vei til mitt hjerte og til mitt Paradis. Jeg gir deg den denne anledningen til å vende om fordi jeg er nådig og fordi jeg er glad i deg min sønn og min datter.

Vent ikke lenger med å ta et valg, for dagene i deres verden er onde, og du vet ikke når din siste dag kommer. Når den kommer, vil det være for sent for deg å søke meg. Jeg Herren har ikke noe glede av å se mennesker havne i det helvete jeg har laget til for Djevelen og hans medsammensvorne. Jeg ønsker ikke å sende deg dit, men på den siste dag må jeg være sann mot mitt eget ord og gjøre det, om ikke du nå vender om og aksepterer det offer min sønn Jesus Kristus gjorde da han døde på korset for dine synder.

Mange av dere har i årtier visst om denne frelsesveien, men dere har unnlatt å søke meg, eller dere har tenkt at det kan dere gjøre når dere blir gamle. Mange av dere kommer ikke til søke meg i deres alderdom fordi jeg da har sluttet å kalle på dere. Noen av dere har falt bort fra livet sammen med meg, og dere trenger å komme tilbake. Søk meg nå, mens jeg ennå er å finne. Du kan ikke selv velge å komme til meg, om ikke jeg drar på deg. Nå drar jeg på deg, og når du leser mitt budskap som her er nedtegnet, har du ikke lenger noen unnskyldning for at du ikke visste, eller ikke ble advart.

Kom til meg og jeg vil gi deg det du innerst i hjertet har lengtet etter. I stedet for ufred får du fred, og jeg er ennå nådig og tilgir deg alle synder du har omgitt deg med, og jeg renser deg fra all urettferdighet. Når du velger å gå på min vei vil du oppleve at Jeg er den Gud som har kallet på deg også tidligere. Tro på meg, ha tillit til mitt ord og handle på det så skal det gå deg vel. Min sønn Jesu sa: ”Den som tror og blir døpt skal bli frelst, den som ikke tror skal bli fordømt." Jeg er i går og i dag den samme, ja til evig tid."

 

Ønsker du hjelp til å bli frelst? Ring meg på 92423048 så tar vi en samtale der vi finner det mest praktisk.

 

Menigheten Nytt Liv Sunnhordland © 2011 • Alle rettigheter forbeholdes menigheten Nytt Liv Sunnhordland

www.nyttlivsunnhordland.no

 

menigheten nytt liv sunnhordland

 

HJEM