Ungdomshelg på Fitjar 20.-21. april

Av Ole Andreas Endressen
Denne helga hadde me besøk av ein gjeng ungdommer fra Karmøy. Dette besøket hadde vi gledet oss til i lengre tid. Fredag var 5 ungdommer og Mangor Aanensen med på KRIK. Dette vart en suksess. De hadde noen korte presentasjoner av gjengen fra Karmøy og 2 vitnespyrd. Tror ungdommene i Fitjar syntes det var spennende. Og da ungdommene fra Karmøy var med på vollyball etterpå, såg det ut som Fitjarungdommene koste seg, og nesten ikke ville gå hjem igjen. Det ble en veldig god kopling mellom ungdommene fra Karmøy og Fitjar.

 

 

Da lørdagen kom var det ein liten gjeng som kom på lovsangskveld. På grunn av att det var div. andre arrangsement vart det dessverre lite ungdommer som kom, men med litt forsterking av noen av menighetens medlemmer, vart det en artig og opplevelserik kveld.

 

 

Me merket att Guds salvelse var tilstede. Ungdommene som spelte i bandet vart forsterket med 1 til. Og det var ein kveld som vil sitte lenge igjen i minnene våre, fordi Gud nok ein gang viser att han har kontrollen over kva me trenger og att han setter pris på det vi gjør.

 

Fantastisk lovsang og mange sterke vitnespyrd fra ungdommene fra Karmøy og menigheten egne krefter. Noen av ungdommene sang og spilte sanger dei hadde laget selv. Dette gjorde stort inntrykk på publikum. Dette vart ein super lovsangskveld med sosialt og god mat og.

 

Det var ein gjeng med livsglade og sprudlende ungdommer som kom på besøk og reiste hjem igjen med glede og nye erfaringer. Og som hadde storkost seg. De gleder seg til å komme til bake. Me vil takke denne flotte gjengen som var på besøk og ønsker dem hjertelig velkommen igjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menigheten Nytt Liv Sunnhordland © 2012 • Alle rettigheter forbeholdes menigheten Nytt Liv Sunnhordland

www.nyttlivsunnhordland.no

 

menigheten nytt liv sunnhordland

 

HJEM